[NOVO] Udahnite zdravlje uz dragocjeni tretman APITERAPIJE propolisom i peludi za poboljšanje imuniteta koji donosi OPG-Pčelarstvo Herceg, uz izbor tretmana za 1 osobu ili cijelu obitelj!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 20,00 €
Uštedi još 1,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 1,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju određenih zdravstvenih tegoba. Kupon se koristi u 1 dolasku, a trajanje tretmana je cca 45 - 60 min. Kupon se može iskoristiti do 06.10.2024.


Višegodišnje iskustvo i tradicija bavljenja pčelarstvom u obitelji Herceg
garancija su kvalitete i profesionalnog odnosa prema neprocjenjivom blagu i prirodnom bogatstvu koje nam pčele daruju pretočenog u prirodni med i pčelinje proizvode.

Odmor u pčelinjaku u funkciji zdravlja...? Uz apiterapiju je moguće!


APITERAPIJA predstavlja dragocjen tretman udisanje zraka iz pčelinjih košnica koji pruža relaksaciju i dragocjena je za ljudsko zdravlje. 

Apiterapija je način prevencije, ublažavanja i otklanjanja zdravstvenih tegoba primarnim pčelinjim proizvodima ili pripravcima od njih.

Zašto je udisanje zraka iz košnice toliko korisno za zdravlje? 
Zrak u košnici jedinstvenog je sastava zbog isparavanja pčelinjih proizvoda i aerosola koji pčele proizvode svojim kretanjem u košnici.

Disanje se provodi u apiterapijskoj kućici u koju je ugrađeno šest košnica koje se spajaju na inhalacijsku masku koja se potom stavlja na lice. Takva vrsta terapije je korisna za gornji i donji dišni sustav, a osim toga jača imunitet i korisna je i za kardiološki sustav.

Samom tretmanu prethodi testiranje, kako bi tretman mogao biti prilagođen specifičnim potrebama osobe.
Tretman traje između 45 i 60 min, za vrijeme kojeg se možete prepustiti opuštajućem zujanju pčela i kroz prozor gledati njihov let i igru dok izlaze iz košnice.

Blagodati apiterapije se očituju kod:
● problema s peludnim alergijama 
● upala sinusa 
● astme i bronhitisa
● pneumonije
● različitih infekcija respiratornog sustava i preosjetljivosti organizma na pojedine podražaje
● bakterijskih i virusnih infekcija
● proizvodnje produktivnog sekreta, suhoće sluznice nosa
● migrena i raznih drugih tegoba


Po završetku tretmana možete nastaviti otkrivati medeno carstvo obitelji Herceg uz degustaciju meda, medenjaka i peludi ili kupiti neki od domaćih proizvoda iz njihove radinosti.