[NOVO] Miran jesenski odmor u šarmantnom Labinu, jednom od istarskih dragulja, uz 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja u Villi Vilea, sve za 3 osobe!

Super cijena 125,00 €
Uštedi još 7,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon za ponudu vrijedi do 31.10.2024.! Isključeni termin 04.-11.10.2024.

VILLA VILEA Vam želi dobrodošlicu!


Objekt se nalazi na udaljenosti od 70 m od najbliže plaže. Ima dvije etaže 38 kvadrature.



Obuhvaća prizemlje, kuhinju, dnevni boravak, stol za 4 osobe otvorenog tipa, maleni wc. Na ulazu će Vas dočekati terasa sa vrtnim namještajem, dok je druga terasa oko bazena (4x6 m) natkrita 2/3 i pružit će Vam ugodan boravak i za hladnijih dana.


Unutarnje stepenice vode u sobu na prvom katu i kupaonicu.
Soba ima 1 bračni krevet i krevet za 1 osobu.
Soba ima izlaz na još jednu veliku terasu.
S vanjskog roštilja pruža se predivan pogled na more, šumu i uvalu, a miris roštilja se savršeno stapa s mirisom opojnog bilja koje raste u okolici.


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu, kao i boravišna pristojba.



LABIN
Labin krase uredne, nedavno obnovljene zgrade u različitim bojama koje privlače poglede i mame uzdahe. Labin ima šarmantnu, romantičnu gradsku jezgru koja je okružena utvrdama s brojnim očuvanim palačama i kulturnim znamenitostima i na neobičan način spaja prošlost i sadašnjost. 


Preporučujemo i posjet gradskoj knjižnici koja je integrirana u autentični ambijent rudarskoga nasljeđa i dio je zaštićenog kompleksa industrijske kulturne baštine pod nazivom Pijacal.

Ako ste ljubitelj vina i maslinovog ulja, Labin je pravo odredište za Vas!