Upoznajte šarmantni Bihać - grad na jednoj od najljepših rijeka i oduševite se čarobnom prirodom Nacionalnog parka Una uz jednodnevni izlet na koji vas vodi Darojković Promet i to za samo 32 eura!

Super cijena 32,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za jedan od termina: 12.10. ili 02.11.2024.

PLAN PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela, uz povremena stajanja po Zagrebu. Po dolasku u Bihać oko 10:30 imat ćemo razgled grada, te nakon razgleda slobodno vrijeme.


Bihać je maleni šarmantni gradić koji je smješten na obalama rijeke Une. U gradu ima puno kafića koji leže pokraj rijeke Une. Ono što Vam svi građani Bihaća mogu reći da trebate posjetiti je NP Una. Legenda o nastanku imena rijeke seže u rimsko doba, kada je neki legionar vidjevši po prvi put blještave vode rijeke , uskliknuo “Una, solo una” (jedna i jedina), sugerirajući da nikada u svom životu nije vidio ništa tako lijepo poput rijeke Une.


Polazak prema NP UNI.
Nakon razgleda nacionalnog parka imat ćete slobodno vrijeme za kavu, ručak, slikanje i sl.