[WOMEN'S RETREAT] Povedi prijateljicu na odmor u Bašku Vodu na bazi 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Boutique Hotel Noemia 4*, uz uživanje u bazenu i SPA, Aperol Spritzu, masaži...

Super cijena 431,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prekrasan boutique hotel koji će Vas oduševiti očaravajućim spojem mirne i intimne atmosfere i profinjenog luksuza... Kupon vrijedi isključivo do 30.10.24. Isključeni termin 08.-12.10.24.

Otvoren 2020. godine i smješten u šarmantnoj Baškoj Vodi, u srcu Makarske rivijere, HOTEL NOEMIA 4* pruža elegantno i moderno uređene sobe i apartmane u kojima ćete uživati u savršenom komforu, kao i bogatu gastronomsku ponudu uz brojne delicije karakteristične za kulinarsku tradiciju ovoga kraja.

U ponudi Vas očekuje neograničeno korištenje SPA zone i bazena ●  1 x Aperol Spritz po danu ● 1 x parcijalna masaža u trajanju 20 minuta

U hotelskom SPA centru nalaze se finska sauna, parna kupelj, ledena fontana, relax zona s vodenim krevetima te ponuda masaža i tretmana ljepote.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se i pješčana plaža s kristalno čistim morem, kao i brojne kulturne i povijesne znamenitosti koje pozivaju da ih istražite.

Posjetite vidikovac i tzv. nebesku šetnicu Skywalk na Biokovu (1228 metara nad morem!), zaplovite prekrasnom deltom Neretve, istražite postav muzeja Narona i prepustite se ljepotama Nacionalnog parka Krka...