[WELLNESS ODMOR ZA DVOJE] Otkrijte čari slovenskih Termi Zreče uz 3 dana i 2 noćenja u Hotelu Atrij, uz polupansion, neograničeno kupanje u termalnim bazenima i ulaz u impresivno Sauna selo!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ponuda se može iskoristiti do 25.10.24. i od 03.11.24. do 01.12.24.


HOTEL ATRIJ je inspiriran pričom o jabuci – voću koje čuva mladost i predstavlja prirodni izvor zdravlja i energije. Priča se može zamijetiti u opremi hotela, voćnjacima koji ga okružuju te u kuhinji hotela koja će oduševiti ljubitelje kulinarstva. U hotelu se nalaze i centar za opuštanje Idila i jedinstveno opremljeno Sauna selo. Ne propustite priliku za odmor na tradicionalnom pohorskom kozolcu (sjeniku)! 



Posjet hotelu omogućava različite doživljaje, od kupanja u bazenu s akratotermalnom vodom, aerobika u vodi, šetnje s osnovama nordijskog hodanja, vožnje bicikla, tržnice s poljoprivrednim delicijama, večernje šetnje s bakljama, glazbene večeri i još mnogo toga!



Dvokrevetna soba
Sobe u hotelu opremljene su TV-om, telefonom, sefom, mini barom, klima-uređajem, kupaonicom (WC, tuš/kada) i bežičnim internetom, te imaju balkon.


Wellness & Spa Idila
Posjetite Wellness & Spa Idilu i prepustite se tretmanima koji će vas uvesti u svijet dobrog osjećaja, ugode i opuštanja. Očekujemo vas u otkrivanju četiriju svjetova Idile - Idila Natura, Idila Orijenta, Idila Ljepote i Idila Romantike - koje odlikuje jedinstvena tradicija, tehnike dodira i karakteristični miomirisi. Uz masaže, specijalne tretmane za njegu lica i tijela, luksuzne kupke i saune uronit ćete u oazu mira i užitka.


Termalni bazeni
Opustite se u ljekovitoj akratotermalnoj vodi bogatoj kalcijem, magnezijem i hidrogenkarbonatom u unutarnjim i vanjskim bazenima. U bazenima možete uživati u svako doba godine: prepustite se blagotvornoj moći vode koja će zahvaljujući svojim ljekovitim čimbenicima s dokazanim učincima rehabilitirali vaše tijelo.


Sauna selo
U Termama Zreče nalazi se Sauna selo gdje svaka kuća pruža drugačije iskustvo. Finske saune s kristaloterapijom i kromoterapijom, parne saune i infracrvene saune pozivaju vas da se opustite u ljekovitim učincima topline i ugrijete svoje tijelo, uklonite toksine i vratite izgubljenu energiju. Kroz stakleni panoramski krov pruža se čaroban pogled, a u sauni se možete opustiti na keramičkim ležaljkama ili ležaljkama prekrivenima slamom.


Ako nakon opuštanja u hotelu i termama poželite svoj odmor začiniti nekom od aktivnosti, u obzir možete uzeti sportski ribolov, tenis, biciklizam, golf, posjet podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik, šetnju odnosno krpljanje do Lovrenških jezera, razgledanje KSEVT-a (Kulturni centar europske svemirske tehnologije) i dr.