Obiteljski odmor u Vodnjanu u Hotelu Villa Letan 4* uz 3 dana i 2 noćenja za 2 odrasle osobe s doručkom ili polupansionom, wellness i ulaznice za najveći Aquarium u Puli!

Super cijena 260,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 3 godine s roditeljima u krevetu i dijete od 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Zabavni sadržaji: biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet, korištenje bicikala ili štapova za hodanje (2 h, ovisno o raspoloživosti) + wellness 2 h jednokratno, uz prethodnu najavu. Kupon vrijedi do 15.12.2024.

HOTEL VILLA LETAN 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Ulaznice za 2 odrasle osobe za najveći Aquarium u Puli uključene u cijenu; za djecu do 3 g. ulaznica je gratis; za djecu od 3 do 6 g. potrebna nadoplata 16,00 eur po ulaznici i djetetu; za djecu od 7 do 18 g. u iznosu od 20,00 eur po djetetu i ulaznici, uz plaćanje na licu mjesta.

Ponuda uključuje: 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more (ovisno o raspoloživosti)  ● 2 x tradicionalni istarski doručak ili tradicionalni istarski doručak i večeru i čaša vina uz večeru (ovisno o odabranoj opciji) ● piće dobrodošlicekorištenje zabavnog sadržaja: biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet ● korištenje bicikala ili štapova za hodanje (2 h, ovisno o raspoloživosti) ● wellness 2 h jednokratno (uz prethodnu najavu).

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. 

Kupnjom ponude ostvarujete 10 % popusta na a la carte u LF restoranu!