[NOVO] Pozdravite ljeto uživanjem u šarmantnom Hotelu Bacchus u Baškoj Vodi uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka za 2 osobe! Elegantan obiteljski hotel kao stvoren za Vaše opuštanje!

Super cijena 240,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 2,99 godina boravi GRATIS! Kupon vrijedi do 30.09.2024.

Hotel Bacchus, elegantan obiteljski hotel koji se nalazi na idealnoj lokaciji za uživanje i kupanje u kristalno čistom moru, jutarnji obrok uz šum valova i romantičnu večeru uz zalazak sunca. Nudi vam 29 stilski i komforno uređenih soba s podovima od egzotičnog drva, većim dijelom s balkonima i pogledom na more; Captain's tavernu, restoran Paradiso, lijepu otvorenu mediteransku terasu, mali zatvoreni slatkovodni bazen, saunu i jacuzzi.


Nalazi se na idealnoj lokaciji  za kupanje, uživanje u dugim šetnjama uz more i po podbiokovskoj okolici ovog prekrasnoga gradića, ali i za kupovinu i kasnonoćnu zabavu. U neposrednoj blizini nalaze se razne prodavaonice, mjenjačnica, restorani, barovi, apoteka i banka. 


Brzi wifi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. U prizemlju hotela nalazi se Captain's bar, omiljeno mjesto za sastanke i druženja te A LA CARTE restoran s otvorenom terasom i pogledom na more.


 U sklopu hotela nalazi se besplatni otvoreni parking s određenim brojem parking mjesta. 


Hotel Villa Bacchus, kao dokaz kvalitete s ponosom nosi nagradu “KVALITETA ZA HRVATSKU“ koja mu je dodijeljena od strane hotelijera i restoratera, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke Zajednice 2007. godine. Hotel Villa Bacchus nudi vam udoban prijateljski i ispunjen odmor. 


Naše su sobe sinonim komfora i elegancije, sa zadivljujućim pogledom koji će vas ostaviti bez daha, a posebno sobe s balkonima i pogledom na plažu, mjesnu marinu te otoke Brač i Hvar. Primamljiv bijeg od neprestane akcije uz nezaobilazni užitak u njihovoj prostranosti i udobnosti, po čemu se razlikuju od konkurencije.

Dopustite da vas razmazimo individualnim pristupom jer u hotelu primjerene kvalitete, sa samo 29 soba, s našom obitelji i suradnicima koji su posvećenih samo Vama – za to imamo sve važne uvjete. Ljubazno osoblje hotela „Bacchus“ srdačno će izaći u susret svim Vašim željama i pobrinuti se da sa sobom ponesete pozitivne utiske i iskustvo vrijedno pamćenja.