[NOVO] Okupite obitelj i prijatelje i posjetite Vukovar! Uživajte 2 dana i 1 noć u kući za odmor Tamaris, sve za do 10 osoba! Opustite se u wellness zoni i upoznajte grad uz besplatan obilazak grada!

Našim gostima poklanjamo besplatni obilazak grada uz licenciranog vodiča kao i mali poklon dobrodošlice. Kupon za ponudu vrijedi do 29.12.24.

Želite posjetiti Vukovar, istražiti ga ili se samo odmoriti? Čuti ratnu priču o našem gradu kao i povijest Vukovara? Mi smo tu za Vas.

Kuća Tamaris raspolaže sa četiri spavaće sobe (dvije dvokrevetne i dvije trokrevetne), dvije kupaonice i zasebni wc, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, velikom terasom s roštiljem i prostranim dvorištem te vanjskim dječjim igralištem kao i unutarnjim dječjim kutkom. 

Cijeli je objekt klimatiziran i ima besplatni Wi-Fi te osam parkirališnih mjesta.

Za razonodu – tu su biljar, stolni nogomet i pikado, a za potpuno opuštanje i relaksaciju imamo wellnes zonu (sauna za pet osoba, jacuzzi za pet osoba, ležaljke) kao posebnu cjelinu unutar kuće.


Ponuda uključuje: korištenje wellness zone (sauna i jacuzzi) ● besplatan parking i WI-FI.

Dodatna pogodnost: besplatan obilazak grada uz licenciranog vodiča, kao i mali poklon dobrodošlice!


Organiziramo vođenje po gradu uz licenciranog turističkog vodiča, degustacije vina i rakija, obilazak grada biciklima, posjete muzejima i niz sličnih turističko-povijesnih aktivnosti. 

Vi poželite, a mi ćemo Vaš boravak pokušati učiniti nezaboravnim.

Dobro došli u Vukovar, dobro došli u Tamaris!