[UŽIVAJNJE ZA DVOJE] Otkrijte čari slovenskih Termi Zreče uz 3 dana i 2 noćenja u Villama Terme Zreče i polupansion za 2 osobe, neograničeno kupanje u ljekovitim termalnim bazenima!

Super cijena 244,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Vile Terme Zreče smjestili su se u idiličnoj prirodi, pored jezera Zreče i skijališta Rogla! Nudimo vam ugodno druženje, zabavu, opuštanje i savršen odmor, uz ugodan smještaj i ulaz u termalne bazene! Ponuda se može iskoristiti do 25.10.24. i od 03.11.24. do 01.12.24.


Vile Terme Zreče nalaze se u mjestu Zrečah, 17 km ili 30 minuta vožnje od skijaškog centra Rogla.


Vile se nalaze u neposrednoj blizini hotela i bazena, a dvokrevetne sobe imaju TV, telefon, kupaonicu (WC, tuš) i Wi-Fi.


Termalni bazeni
Priuštite sebi i Vama dragoj osobi nezaboravni vodeni doživljaj!


Predajte se užicima u žuboru ljekovite vode u bazenima koji se prostiru na 1600 m2 s temperaturom od 27 °C do 35 °C koji će vam nuditi zabavu i ugodno opuštanje.


U zimsko doba doživite opuštanje u unutarnjim bazenima (rekreacijski bazen, zimski vrt s osam vodenih ležaja i dvama masažnim bazenima, terapijski bazen), nakon čega možete uživati u masažnim bazenima.

Ostale aktivnosti:
Uvijek se možete odlučiti za šetnju, npr. osnovno nordijsko hodanje, biciklizam večernje šetnje s bakljama, glazbene večeri, kreativne radionice za djecu, rekreacijski ribolov, tenis, biciklizam, golf,..


Preporučamo posjet vinskom podrumu "Zlati Grič", samostanima "Žička Kartuzija" i palači "Trebnik", šetnju ili snowshoeing do jezera Lovrenc te posjet Kulturnom centru Europske svemirske tehnologije (KSEVT).