[NOVO] Uživajte u Vodicama u elegantnom Hotelu SeeSea 3 dana i 2 noći na bazi doručka za 2 osobe, masaži, bazenu i prekrasnoj panorami koja oduševljava iz svake sobe hotela!

Super cijena 289,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživajte u luksuznom smještaju u prvom redu do mora! 1 dijete do 12,99 godina i 2. dijete do 5,99 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Ponuda se može iskoristiti do 03.11.2024.

Doživite Vodice uz nezaboravni pogled!


Šarmantni hrvatski gradić Vodice savršeno je odredište za odmor za one koji traže opuštanje u prekrasnoj prirodi, kao i za one željne istraživanja kulture lokalne zajednice.


U hotelu SeeSea imat ćete priliku uživati ​​u luksuznom smještaju u prvom redu do mora u novoj zgradi s Hexagon restoranom i istoimenim Hexagon barom na plaži.


Udaljen samo 30 minuta od nekih od najljepših prirodnih krajolika u Europi (nacionalni parkovi Krka i Kornati) i jedan sat vožnje od međunarodnih zračnih luka Split i Zadar, hotel SeeSea savršeno je polazište za otkrivanje skrivenih blaga Hrvatske.


Dvokrevetna soba (23 m2)
Sobe imaju prekrasan pogled na more i otoke, a svojim dizajnom stvaraju toplu atmosferu idealnu za odmor i opuštanje.


Karakteristike sobe: moderna kupaonica, pogled na more, klima, TV, sef, mini-bar, telefon, WI-FI, recepcija dostupna 24 sata, parking 


Soba je prilagođena osobama s invaliditetom.
U SeeSea Hotelu dajemo prednost udobnosti i pristupačnosti svih gostiju, osiguravajući posebno dizajnirane dvokrevetne sobe prilagođene različitim potrebama na zahtjev.


Ponuda uključuje 1x medicinsku masažu od 30 min i neograničeno korištenje grijanog vanjskog bazena s ležaljkama!

VODICE su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.


Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.