Savršen odmor u šarmantnom Lovranu uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u boutique hotelu Villa Eugenia 4*, privatno opuštanje u wellness oazi, dodatne sadržaje i pogodnosti...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Lokacija hotela idealna je polazišna točka za istraživanje povijesne jezgre starog grada Lovrana i njegove okolice, oaza luksuza za bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrstan odabir za poslovni boravak... Kupon za ponudu vrijedi od 07.10.24. do 11.10.24. i 13.10.24. do 03.11.24. Za vikende minimalna kupnja 2 uzastopna kupona.

Villa Eugenia 4* je moderan boutique hotel smješten na predivnoj obali Kvarnera, u blizini prekrasnih plaža. Hotel je izgrađen u secesijskom stilu davne 1910. godine za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije, a u potpunosti je preuređen 2003. godine, prema najvišim standardima modernog hotelijerstva. Pristup hotelu omogućen je sa dvije strane: glavni ulaz kroz mediteranski vrt, te sporedni ulaz s parkirališta koje sa 18 parkirnih mjesta prati smještajni kapacitet objekta.

Ponuda uključuje: bogati buffet doručak s neograničenim pićem (kava, sok, čaj) ● ogrtače za kupanje i papučice u sobi ● privatno korištenje wellness oaze u trajanju 60 minuta (vodeni krevet, infrared sauna, tuš doživljaja) tijekom boravka ● korištenje sale za biljar ● mogućnost produženja boravka po istim uvjetima iz ponude ● besplatan wi-fi

Korištenje wellness oaze moguće je prema raspoloživosti te isključivo uz obaveznu prethodnu rezervaciju na recepciji hotela. Dodatni termini se plaćaju direktno u hotelu.


Hotel raspolaže s 15 komfornih soba, prosječne veličine od 30 m², na tri kata, dostupnih liftom. Za ljubitelje zvjezdanog neba tu su standardne sobe sa krovnim prozorima. 

Klimatizirana standard dvokrevetna soba ima pametni LCD TV, besplatan Wi-Fi, minibar, sef, telefon, podesivu rasvjetu i radni stol sa stolicom, kao i vlastitu kupaonicu s tušem, kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Veličina kreveta: 1 bračni ležaj (180 x 200 cm). Veličina sobe: 28 - 35 m2.

Jedno dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima GRATIS!

Besplatan WI FI dostupan je u cijelom hotelu.

Osim usluge smještaja, gosti hotela Villa Eugenia mogu uživati u magičnom ambijentu zimskog vrta, igranju biljara ili se opustiti u wellness oazi za dvoje. 
Ljubazno osoblje hotela trudi se gostima pružiti potpuni doživljaj bezbrižnog odmora.