WELLNESS&GASTRO iskustvo u Wellness Villi Istriana 4* u Umagu - 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe uz degustacije rakija, vina, tartufa, riblje večere i radionice sapuna, eko svijeća i bombica za kupku!

Super cijena 290,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U ponudu uključeno 1x 30 minuta relax masaže po osobi i 1x 20 minuta masaže stopala po osobi. Kupon vrijedi do 23.12.2024.

WELLNESS VILLA ISTRIANA 4* nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.


Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bezbrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.


STANDARD SOBA, veličina 25 m2

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.


SPA SOBA

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Također ima vlastitu hidromasažnu kadu.


WELLNESS iskustvo u Villi Istriana

Ponuda uključuje: ● 1x 30 minuta relax masaže po osobi ● 1x 20 minuta masaže stopala po osobi ● korištenje privatnog wellnessa u trajanju od 2h (samo za standard sobu) ● korištenje ručnika, ogrtača i papuča. 


U malom obiteljskom objektu Wellness Ville Istriane nudi se i riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji, dok sin vlasnika profesionalan kuhar pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.


Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.

PROGRAM DOGAĐANJA
1.DAN
14:00-19:00: Dolazak u Villu
Piće dobrodošlice /dogovor oko aranžmana

19:30
Degustacija domaćih rakija

20:00
Riblja večera u 4 slijeda bazirana na dnevnom ulovu ribe svježe ulovljena ujutro od strane vlasnika;potom svježe spremljena u rukama  našeg vrhunskog kuhara uz naglasak na km.0.Naš konobar če Vam pomno objasniti svaki slijed uz koji pariramo po jedno vrhunsko vino. Ukoliko ne preferirate ribu, postoji mogućnost zamjene riblje večere za mesnu ili vegetarijansku (ili vegansku) večeru, uz raniji zahtjev. 

2.DAN
08:00-10:00- Bogati buffet doručak baziran na domaćim jelima. 

12:00- Okupljanje za radionice
Na ovom okupljanju raditi ćemo zajedno radionice izrade domaćih sapuna i eko svijeća od prirodnih materijala.


1. Radionica domaćih sapuna uz dodatke prirodnih jestivih sastojaka. Koristimo postupak saponifikacije na bazi kosos ulja i našeg domaćeg maslinovog ulja. Stoga koristimo prirodne proizvode,a ne gotove sapunske baze. Nekoga če možda to vratiti u djetinstvo. Ovakvi sapuni mogu trajati godinama. Biti ćemo jako kreativni.Neko vrijeme čete morati držati sapune u ukrasnim košarama koje če krasiti vaše kupatilo zbog sazrijevanja. Ali nakon toga obavezno ih koristite,a kad ih potrošite znati čete sami pripraviti nove.

2. Mala zakuska uz čašu vina i kanapee

3. Radionica izrade  prirodnih svijeća na bazi sojinog i palminog voska i uz dodatak izrade klasičnih parafinskih svijeća. Probudite kreativnost koju imate u sebi dozvolite djetetu koje čeka u vama da dođe do izražaja.
4.radionica prirodnih bombica za kupku

Za kraj ceremonija ispijanja čaja, lagano, nježno uz puno pažnje svojoj unutrašnjosti. Na trenutak si dozvolite osvijestiti sebe u ovdje i sada. Energetsko razdvajanje u miru.
Odmor do večere.  

19:00- Degustacija proizvoda na bazi lokalnih tartufa vođena od strane konobara, pripremljenih na tradicionalan način.  


19:30
Riblja večera u 4 slijeda bazirana na dnevnom ulovu ribe svježe ulovljena ujutro od strane vlasnika;potom svježe spremljena u rukama  našeg vrhunskog kuhara uz naglasak na km.0. Naš konobar će Vam pomno objasniti svaki slijed uz koji pariramo po jedno vrhunsko vino. Ukoliko ne preferirate ribu, postoji mogućnost zamjene riblje večere za mesnu ili vegetarijansku (ili vegansku) večeru, uz raniji zahtjev. 

3.DAN
08:00-10:00- Bogati buffet doručak. Nakon doručka slijedi check-out i odlazak iz objekta. 
Check-out je do 10:00h, ali sukladno raspoloživosti postoji mogućnost za kasniji check-out (do 12:00 h).