Potpuno uživanje u Wellness & SPA Hotelu Bolfenk 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, korištenje unutarnjeg bazena, Svijeta sauna i istraživanje Bolfenk energetske staze!

Super cijena 440,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju! Ponuda se može iskoristiti od 25.10. do 03.11.2024.

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice!

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Ponuda uključuje bogati buffet doručak i večeru s uključenim pićem - voda, sokovi, vino, pivo)  ● smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi s balkonom ● neograničeno korištenje WellNest unutarnjeg bazena (na dan dolaska kao i na dan odlaska) ● ulaz u Svijet sauna (od 16 do 20 h) ● kartu energetske rute Bolfenk ● biciklističku kartu Pohorja ● besplatan vanjski parking u sklopu resorta ● besplatan WI-FI.

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s različitim saunama, ledenom špiljom, Kneipp bazenom i whirlpoolom.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.