Idiličan odmor u Toplicama Sveti Martin uz 1, 2, 3 ili 5 noćenja za 2 osobe u opremljenom i modernom Apartmanu Sandra 4* i cjelodnevno kupanje u Termama Sveti Martin!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 69,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

1 dijete do 5,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 20.12.2024. Kupon za 2 dana/1 noćenje iskoristiv je isključivo u danima od nedjelje do petka; nadoplata za korištenje vikendom (petak/subota): 20 € po kuponu

APARTMAN SANDRA 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life.


Dodatna pogodnost: 20% popusta na dodatan dan kupanja u Termama Sveti Martin

● Kupon za 2 dana/1 noćenje iskoristiv je isključivo u danima od nedjelje do petka

           ● Nadoplata za korištenje vikendom (petak/subota) (plaćanje u objektu):   20 € po kuponu

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti te ležajem u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.