Thermal Resort Lendava poziva Vas na idiličan odmor na bazi 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe uz kupanje u Termama Lendava, vodeni aerobik, biljar i stolni nogomet, saune...

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 243,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti isključivo od 04.10.24. do 22.12.24.

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmansko naselje i kamp, ​​a sve to prati bogata dopunska termalna ponuda za dušu i tijelo. Našim gostima nudimo sve što im je potrebno za opuštajući i ugodan bijeg od svakodnevice.

Resort se nalazi na rubu najistočnijeg slovenskog grada – Lendave, podno slikovitih lendavskih vinograda, na nadmorskoj visini od 160 m, nedaleko od državne granice s Mađarskom i Hrvatskom. Usred krajolika poznatog po vinorodnim brežuljcima, uživajte i opustite se u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi kakvu nećete pronaći nigdje u Europi. Voda puna parafina poznata je po svojoj jedinstvenoj zelenoj boji koja smiruje i osigurava potpuno opuštanje. Fosilno aktivna hipertermomineralna voda je prirodno ljekovito sredstvo i na izvoru ima temperaturu od 62ºC.

Ponuda uključuje neograničeni ulaz u terme s jedinstvenom termalnom vodom s više bazena ● vodeni aerobik po programu ● korištenje ogrtača za kupanje za odrasle ● besplatno korištenje biljara i stolnog nogometa u prostoriji za druženje ● 1 x ulaz u saune (2 finske, 1 parna i 1 infracrvena sauna)  ● 1 x dnevni kolač u baru.

Ljubitelji vode doći će na svoje u Termalnoj rivijeri koju čini osam bazena s ljekovitom parafinskom vodom koji se prostiru na 1849 m². Hotelsko termalno kupalište nudi unutarnje i vanjske bazene s termomineralnom vodom, upotpunjene slapovima, vodenim masažama i brzom rijekom. Djeca se mogu zabaviti u bazenu s toboganima, a ljeti će osvježenje pružiti olimpijski bazen.

Resort je također idealan izbor za one koji svoj odmor žele provesti aktivnije – odlična je polazna točka za planinare i bicikliste, a oko hotela postoje mnoge označene pješačke i biciklističke staze.