Gastro uživanje u Puli uz Pula City Center Accommodation i 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe s doručkom i 2 GRATIS ulaznice za degustaciju vina u vinariji Medea!

Ponuda uključuje samostalan obilazak grada uz našu aplikaciju s glasovnim vodičem Pula City Center Accommodation App i 15% popusta u partnerskim restoranima. Kupon vrijedi do 17.11.2024.


Pula City Center Accommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 


Sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.


Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.


U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.


Ponuda uključuje 2 besplatne ulaznice za degustaciju vina u vinariji Medea u Vodnjanu nedaleko od Pule. Uz degustaciju par vrsta vina, također se degustira maslinovo ulje te se poslužuje plata suhomesnatih proizvoda.