Idiličan odmor u Pazinu na bazi 3 dana i 2 noćenja za do 6 osoba u Villi Green Heaven s jacuzzijem i bazenom uz piće dobrodošlice...

Super cijena 270,00 €
Uštedi još 14,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odmorom u ovoj vili priuštit ćete si rajski doživljaj istarskih krajeva! Moguć dnevni najam jacuzzija i sobe. Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 29.12.24.

Kuća za odmor u prirodi s jacuzzijem i masažom - Savršeno mjesto za opuštanje!

Villa Green Heaven samostojeća je kuća na osami i svojim gostima nudi potpunu privatnost.

Uživajte u miru i tišini prekrasne prirode uz luksuzan smještaj u našoj kući za odmor. Kuća je opremljena jacuzzijem za savršen užitak i opuštanje.

Nalazi se u slikovitoj središnjoj Istri, u blizini srednjovjekovnog gradića Pazina. Vila ima 3 sobe s kupaonicom.

Svaka spavaća soba je klimatizirana, ima pogled na bazen i ima vlastitu kupaonicu za maksimalan komfor tijekom vašeg odmora. Dvije sobe imaju bračni krevet, a jedna ima dva odvojena kreveta. Vani se nalazi blagovaonski stol i roštilj na plin/drveni ugljen. 

Boravišna pristojba, posteljina, ručnici i ogrtači uključeni u cijenu!

Dostupna igra Corn hole uz obiteljsko natjecanje!

Opustite se pored bazena i uživajte u miru ovog nebesko divnog područja. Bazen će biti dostupan ovisno o vremenskim uvjetima.