Pink Beauty centrar iz Zagreba donosi jedan od najpopularnijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - ULTRACONTOUR, koji kombinira čak 6 djelotvornih metoda!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem - da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 30.11.2024.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

ULTRACONTOURE 

● uklanja višak masnih stanica, reducira celuit te zateže i učvršćuje kozu

● kombinira čak 6 metoda: hifu, rf, dvije sonde za kavitaciju, dvije bio mikro struje, vakum i infracrveno led svjetlo

Zone koje se mogu tretirati: trbuh, noge, leđa, ruke, listovi, podbradak

Podobni kandidati: preporučuje se ženama i muškarcima koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu ukloniti masne naslage. Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muskarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.

Trajanje tretmana: 30 min mala zona /40 min velika zona

Nakon tretmana potrebno unositi 2 - 3l tekućine te sljedeća tri dana izbjegavati ugljikohidrate.

HIFU je već duže vrijeme vodeći tretman u borbi protiv opuštene kože tijela, uz to je potpuno bezbolan i pruža odlične rezultate.


HIFU energija visokog intenziteta fokusiranog ultrazvuka koristi se kako bismo prodrli u dublje slojeve kože, sve do masnoga tkiva, a da se pritom ne ošteti koža i okolni dijelovi tretiranoga područja.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA - najnovija metoda nekirurškog oblikovanja tijela i liječenja celulita. Dubinskim zagrijavanjem kože, odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože, odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. 


KAVITACIJA

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.