[NOVO] FAMILY RESORT PLITVICE LAKES - 3 dana / 2 noćenja - savršen odmor na prekrasnim Plitvičkim Jezerima uz domaće večere u restoranu Petar za 2 ili 4 osobe!

Super cijena 269,00 €
Uštedi još 14,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj opciji, do 14.12.2024.


Family Resort Plitvice Lakes je prvi resort smješten u samom centru Nacionalnog parka Plitvička jezera, udaljen samo 1 km od Ulaza 1. 


Ovaj jedinstveni resort nudi idealan obiteljski boravak u modernim kućicama koje se nalaze u srcu prirode, opremljene svim potrebnim sadržajima za obitelj. Uživajte u jacuzziju i terasi s prekrasnim pogledom na šumu. U neposrednoj blizini resorta nalazi se naš restoran s dugogodišnjim iskustvom, gdje možete kušati tradicionalne specijalitete.


Family Resort Plitvice Lakes dio je OPG Krizmanić, obitelji s dugogodišnjom tradicijom u ugostiteljstvu. Naš put započeli smo s restoranom koji je brzo postao poznat po izvrsnim tradicionalnim specijalitetima. 


Dobrodošli u našu šarmantnu kućicu u Family Resort Plitvice Lakes, savršeno mjesto za obiteljski odmor!

Naša kućica može ugostiti do 4 osobe i nudi sve što vam je potrebno za ugodan boravak. Kućica ima jednu sobu s udobnim bračnim krevetom i krevet na razvlačenje u dnevnom boravku, pružajući dovoljno prostora za cijelu obitelj. Potpuno opremljena kuhinja omogućuje vam pripremu ukusnih obroka kao kod kuće.


Prostrani dnevni boravak savršeno je mjesto za opuštanje nakon dana provedenog u istraživanju prirodnih ljepota Plitvičkih jezera, dok moderna kupaonica s tušem osigurava sve što vam je potrebno za svakodnevnu higijenu.


Naša kućica je moderno uređena s pažnjom na svaki detalj, pružajući udobnost i toplinu doma u srcu prirode. Bez obzira tražite li miran bijeg ili avanturistički odmor, naša kućica u Family Resort Plitvice Lakes je idealan izbor za vas i vašu obitelj.