10% POPUSTA

Prekrasan zasluženi odmor i wellness uživanje na otoku Krku uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Kanajt 4* te korištenje wellnessa i fitnessa!

Super cijena 144,50 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 14.11.24.

HOTEL KANAJT je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora. 

Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove. Vanjski grijani bazen (otvoren u sezonskim mjesecima), uređeno sunčalište, zrak pun mirisa mediteranskog bilja, doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom.

Ponuda uključuje i korištenje wellnessa u trajanju 2 sata po danu i osobi (4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona) uz obaveznu prethodnu najavu zbog limitiranog broja istovremenih korisnika)!

Wellness je jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na usluge u obližnjem novootvorenom restoranu "Marina" u Marini Punat (više o restoranu pogledajte ovdje) i 10% popusta na usluge masaža, pedikure i manikure u Beauty Salonu Queen u sklopu hotela (potrebno direktno poslati upit za termin; više o salonu pogledajte ovdje)!