Uživancija na Malom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i do 2 djece u Hotelu Aurora 4*, opuštanje u bazenima, sauni, relax i termalnoj zoni, korištenje novog fitnessa...

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 250,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za odabranu opciju termina. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 13.10.24. do 31.10.24. Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti hotela. Isključeni termini 18.-20.10.24. i 28.-30.10.24.

Svoju izvrsnost HOTEL AURORA 4* najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.

Standard sobe su dvokrevetne sobe koje imaju dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Interijer u vedrim i svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na park stranu.

Standard plus sobe su dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja, idealne za do 3 osobe. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu. Sobe su na morsku stranu.

Suite morska strana se sastoji od prostrane dvokrevente sobe sa dnevnim boravkom. Ovi suitevi idealni su za obitelji (do 4 osobe) koje žele komforan i udoban smještaj. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na morsku stranu. Dio suiteva ima mogućnost povezivanja sa standard plus sobama za još komforniji smještaj primjeren za veće obitelji (do 7 osoba).

Ponuda uključuje korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, podvodnim hydro i zračnim masažama i whirlpoolom ● termalne zone od 548 m2 ● sauna zone (finska sauna, aroma sauna i parna kupelj) ● hladne zona (ledena fontana, hladan tuš i bucket shower) ● novog fitness centra od 2500 m2 s pogledom na more, vrhunskom technogym opremom i vanjskim platoima za vježbanje od 330 m2.

Aura Botanical Spa slavi ljepotu terapije bojama, svjetlošću i mirisima kroz vaše ljekovito spa putovanje. SPA centar prostire se na 1500 m2 i raduje nas što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš botanički svijet čuda. Sezonsko bilje i svježe cvijeće u cvatu čine dio naše jedinstvene ponude tretmana i pridonose ozračju tišine i spokoja.

LOŠINJ je jedan od najčarobnijih skrivenih dragulja Hrvatske i savršen je bijeg za svako godišnje doba. Bilo da se želite opustiti i napuniti energijom, biti aktivni ili raditi oboje, pronaći ćete nešto što će svi voljeti.