[ZAGREB] Ove jeseni zabljesnite uz ponudu beauty salona LaVi i najtraženije tretmane za kompletnu regeneraciju kože - DERMAPEN, AMPULU HYALURONA, LED MASKU, KEMIJSKI PILING, MIKRODERMOABRAZIJU!

Tretmani se odrađuju u 3 dolaska. Helix krema za obnovu i maska za lice GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 27.12.2024.


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Derma Pen
Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična. 


LED maska daje potrebnu svjetlosnu energiju dermisu kako bi stimulirala proizvodnju stanica kolagena, limfni sustav i cirkulaciju krvi. Maska sadrži nekoliko boja, svaka boja namijenjena je za različitu funkciju i određuje se prema potrebama kože klijenta.

Svjetlosna energija prenosi se u stanicu, ubrzavajući proces obnove i stimulira fibroblaste za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.