Luksuz na obali Dunava uz 2 noćenja za 2 osobe i smještaj u tradicionalnoj ribarskoj kući u Iloku, degustacijama u butik vinariji Izvori života - Zelenika i opciju posjeta Muzeju Iloka i zidinama!

Super cijena 189,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Luksuz koji si možete priuštiti! Kušajte 3 nagrađivana pjenušca u vinariji koja je šampion kontinentalne Hrvatske! Kupon vrijedi do 22.12.2024.


Odsjednite u tradicionalnoj ribarskoj kući na obali Dunava, osladite nepce vrhunskim pjenušcima, sirom i pralinama u butik vinariji Izvori života - Zelenika, a kao šećer na kraju možete odabrati i posjet Muzeju Iloka i zidinama!


PJENUŠCI S PRIČOM

Klas LUX LIMITED
Pjenušac "U sridu" - demi sec, vrhunsko (Decanter - London 2015)
Pjenušac "Aureus" - Brut, vrhunsko
Pjenušac "Znamen" - extra brut


Degustacijski meni, osim pjenušaca, obuhvaća i sir i domaći kruh s prahom koštica grožđa, domaće praline od bijele čokolade s pjenušcem i liofiliziranom malinom!


Za vrijeme posjeta očekuje Vas i ponuda pjenušaca i vina po prazničnim cijenama

Naše imanje 2025. obilježava 20 godina proizvodnje pjenušaca klasičnom champagne metodom iz organskog uzgoja!


Butik vinarija Izvori života - Zelenika je šampion kontinentalne Hrvatske u klasi bijelih vina, a jedan od naših pjenušaca su pili i sami Rolling Stonesi!

Opcija 2 uključuje i posjet Muzeju Iloka i zidinama uz stručno vodstvo, a više o znamenitostima pogledajte ovdje.