[NOVO] Infrashape beauty studio iz Zagreba donosi odličnu ponudu za oblikovanje tijela uz inovativne sprave za vježbanje i oblikovanje - Cryo Saunu, InfraShape Horizontal i Body Shape!

Puna cijena 30,00 €
Ušteda 60%
Cijena 12,00 €
Kupi

Kupon vrijedi do 30.12.2024. U ponudu su uključeni uređaji najnovije generacije za oblikovanje tijela, koji već na prvi pogled nadmašuje sva očekivanja i kombiniraju različite učinkovite tehnike!

Cryo sauna je suvremeni tretman hlađenja tijela na ekstremno niskim temperaturama, koji nudi brojne zdravstvene prednosti, uključujući ubrzanje oporavka mišića, poboljšanje cirkulacije i poticanje općeg dobrostanja.

Tijelo se izlaže ekstremno niskim temperaturama u kratkim intervalima. Tijekom tretmana, korisnik stoji u sauni koja hladi tijelo pomoću tekućeg dušika ili hladnog zraka.


Korištenje cryo saune može dovesti do brojnih blagodati, uključujući smanjenje upala i bolova u mišićima, poboljšanje cirkulacije, poticanje mršavljenja, ubrzanje oporavka nakon fizičkih napora, smanjenje simptoma anksioznosti i depresije te poboljšanje općeg stanja kože.

Cryo sauna koristi ekstremno niske temperature kako bi izazvala kratkotrajni fizički stres na tijelu. To potiče prirodne obrambene mehanizme tijela, uključujući povećanje cirkulacije krvi i metabolizma, što dovodi do brojnih zdravstvenih benefita.

InfraShape Horizontal
InfraShape Horizontal je fitness uređaj koji kombinira fizičku aktivnost na ležećem biciklu s tehnologijom vakuum masaže pod pritiskom, infracrvenim grijanjem i stimulacijom proizvodnje kolagena. Uživajte u kardiovježbama na udobnom sjedalu bicikla u ležećem položaju. Ovaj jedinstveni spoj tehnologija moguć je samo na uređaju InfraShape Horizontal.

 

Putem naprednog vakuumskog pritiska i infracrvene tehnologije, InfraShape Horizontal aktivira sposobnost tijela da ciljano sagorijeva masne naslage i celulit nakupljen na posebnim dijelovima, olakšavajući pritom tijelu da se lakše oslobodi duboko uskladištenih masti.

InfraShape Horizontal kombinira nekoliko inovativnih tehnologija u jednom uređaju.

Benefiti korištenja:
● Smanjenje celulita
● Redukcija obujma
● Sagorijevanje velikog broja kalorija
● Poboljšana cirkulacija koja vodi do elastičnije i čvršće kože
● Poboljšan limfni sustav
● Bolja fizička kondicija
● Eliminacija sindroma ‘hladnih stopala’
● Brzo sagorijevanje masnog tkiva
● Bolje fizičko i mentalno stanje
● Gubitak težine
● Oslobađanje ‘hormona sreće’ tijekom tretmana

Siguran trening za pretilne osobe, kao i za početnike, budući da fizička aktivnost na ležećem biciklu rasteretava kralježnicu čime se izbjegavaju moguće ozljede leđa.

Tijekom treninga možete udobno ležati dok se istovremeno oslobađate viška kilograma i slušate omiljenu glazbu, jer se jednostavno povezuje na Android ili iPhone uređaj.

 

Proces znojenja se odvija i na onim površinama tijela koje nisu „zatvorene“ u kapsuli, jer je naše tijelo jedinstven, u svakom segmentu povezan sustav.

Djelovanjem infracrvenih zraka tijelo se zagrijava, što dovodi do znojenja. Protok krvi se ubrzava kako bi se tijelo ohladilo na optimalnu temperaturu, što znači da naš organizam funkcionira povećanim intenzitetom.

Uređaj kombinira vakuum masažu pod pritiskom s infracrvenim zrakama, čime potiče smanjenje tjelesne težine, vrlo brzo sagorijevanje kalorija i vrlo učinkovito oblikovanje tijela.

Body Shape – Inovativna fitnes sprava za mršavljenje i oblikovanje tijela
Bodyshape je revolucionarna fitness sprava koja kombinira kardio vježbe s nizom inovativnih tehnoloških funkcija kako bi vam pomogla da postignete svoje ciljeve u mršavljenju i oblikovanju tijela. 

  

Tretmani koje dobivate treniranjem na ovoj spravi:

Ozonoterapija: Upotreba ozona za borbu protiv mikroorganizama, poboljšanje cirkulacije i metabolizma.
Collagen lampa: Korištenje crvene svjetlosti za stimulaciju procesa regeneracije kože i usporavanje procesa starenja.
Ionizacija: Dodavanje negativnih iona u okolinu radi poboljšanja općeg zdravlja.

Kombinacija ovih tretmana i funkcija donosi niz prednosti za vaše tijelo, uključujući:

● Smanjenje celulita: Bodyshape pomaže u eliminaciji celulita i smanjenju njegovog izgleda.
● Smanjenje obujma: Može dovesti do smanjenja obujma tijela od 8 do 20 cm.
● Sagorijevanje kalorija: Doprinosi bržem sagorijevanju kalorija i ubrzanju metabolizma.
● Poboljšana cirkulacija: Poboljšava cirkulaciju krvi, što može dovesti do elastičnije i čvršće kože.
● Poboljšan limfni sustav: Bodyshape doprinosi boljoj funkciji limfnog sustava.
● Rejuvenacija: Pomaže u obnovi stanica kože te je čini elastičnijom i mlađom.
● Gubitak težine: Pomaže u postizanju ciljane tjelesne težine.
● Osjećaj zadovoljstva: Potiče oslobađanje „hormona sreće“ tijekom tretmana.