Zimovanje na Vlašiću uz 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Villi Ugar Vlašić, uključeno korištenje ski depoa te popust na ski rental i školu skijanja!

Super cijena 348,00 €
Uštedi još 18,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 5 godina GRATIS! Zimski odmor i skijanje na nezaobilaznom Vlašiću po odličnoj cijeni! Ponuda se može iskoristiti od 15.12.24. do 24.12.24. i od 09.01.25. do 15.03.25.

Dilema gdje provesti zimski godišnji odmor, samo jednom posjetom na planinu Vlašić može se smatrati riješenom.

Hotel Villa Ugar Vlašić*** je potpuno renoviran hotel koji se nalazi na samoj skijaškoj stazi u centru turističkog naselja Babanovac.

Sobe hotela su moderno opremljene sa vlastitim toaletom i kupaonicom, a gotovo sve sobe posjeduju i balkon sa prekrasnim pogledom na planinu Vlašić.

Sobe su opremljene sa hotelskom kozmetikom, papučama, peškirima, posteljinom, toalet papir, fen za kosu, Total TV, Telefon, WI-FI

Posebnu draž hotelu daje hotelski restoran koji obiluje domaćim i internacionalnim specijalitetima, kao i najboljim pizzama na Vlašiću.

Legenda kaže da ko jednom posjeti Vlašić on se u Vlašić i zaljubi i vraća se svake godine!

Mi ćemo vam priuštiti upravo to, da se zaljubite u sve čari kako Vlašića, tako i našeg hotela i poželjet ćemo Vam dobrodošlicu svake godine iznova i iznova!

Dobro nam došli na prekrasni Vlašić!

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u Villa Ugar Vlašić. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet. 

Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru sportsko rekreativnog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog položaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta.

Renovirana dvokrevetna soba ima udobne krevete, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, besplatan pristup WiFi internet mreži, mini bar, TV sa satelitskim kanalima i telefon.

U okolici možete posjetiti Travnik i shopping centar (30 minuta autom), ZOO park (10 minuta), a SKI lift je udaljen svega 2 minute.