Jednodnevni izlet s Darojković Prometom u tvornicu čokolade Zotter i Graz s uključenim autobusnim prijevozom! Oduševite se različitim vrstama čokolade, degustirajte, svjedočite proizvodnji...

Super cijena 29,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu i termine 26.10. ili 30.11.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela u 7:00. Usputna zaustavljanja u Zagrebu radi ukrcaja. Dolazak u Riegensburg gdje se nalazi sada već svjetski poznata tvornica čokolade Zotter, u predivnom ambijentu. Tvornica je izvana ukrašena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i zanimljivim skulpturama. 

*Nadoplata za ulaznice za tvornicu čokolade: ODRASLI (od 18 g.) 21,90€, TINEJDŽERI (11-17 g.) 17,90, DJECA (6-10 g.) 13,90€, DJECA (4-5 g.) 7,90€, DJECA (0-3 g.) GRATIS, troškovi osobne potrošnje, objekti koji se posjećuju u vlastitom aranžmanu.

Boravak u tvornici traje oko 2 sata. Počinje ulaskom u kino- dvoranu gdje će biti prezentirana projekcija 15-minutnog filma. Potom krećemo u razgled same tvornice i degustiranja čokolade koliko vam srce želi, odnosno bolje reći, koliko vam želudac dopusti. Put vodi kroz tvornicu, a postaje s ponudom degustacije nalaze se na svaka 2 – 3 metra udaljenosti. Osim toga, pred vama iza staklenih zidova možete vidjeti i radnike u direktnoj proizvodnji. U sklopu tvornice čokolade se nalazi i mali zoološki vrt koji je posebno atraktivan za djecu i u cijeni je ulaznice. 

Zatim krećemo prema Grazu – glavnom gradu austrijske savezne pokrajine Štajerske. Po dolasku u Graz slijedi šetnja gradom s pratiteljem putovanja – zgrada Opere, glavna gradska ulica Herrengasse u kojoj se nalaze brojne trgovine i zgrada pokrajinskog parlamenta Landhaus, gradečki “bermudski trokut”, mauzolej cara Ferdinanda, katedrala, Kuća umjetnosti (Kunst Haus), mostovi na Muri… Slobodno vrijeme za vlastite programe poput kupovine, odlaska na brdo Schlossberg s kojeg se pruža najljepši pogled na čitav grad…Polazak prema Zagrebu oko 18 sati.